michal106 Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Posiadam Trike'a . Nie mogę ustalić jaką kategorię prawa jazdy należy posiadać aby tym pojazdem trójkołowym się poruszać po drogach. Mam prawo jazdy kategorii B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 A co masz wpisane w dowodzie rejestracyjnym ?? Jeśli rejestrowana jest jako motocykl to oczywiście A Jeśli Samochód to B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 WitamOstatnio zadałem to samo pytanie policjantowi, odpowiedział że trzeba mieć kat. B i że nie trzeba jeździć w kasku.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Wszystko jest zależne od tego co jest wpisane w dowodzie rejestracyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi