Thrillco Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Witam. Szukam schematu instalacji elektrycznej do suzuki tv50 wolf lub do rg50. Mam taki problem: instalacja gdzies jest zle podlaczona, tak kupilem. Objaw jest nastepujacy: po wlaczeniu stacyjki grzeja mi sie przewody, ktore ida do silnika pod bakiem i lapie tak jagby magneto. Padl mi modul. Moze ktos wie gdzie mozna zdobyc schemat instalacji, bo juz wszystko rozkopalem i koniec. Ma ktos modul nie musi byc nowy albo jaki by tam podszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Od tego jest oddzielny dzial dane techniczne :buttrock: SPytaj tam bo jest jakis temat gdzie koles ma mnostwo serwisowek wiec moze i tobie znajdzie jakas :icon_mrgreen: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi