NEKAONE Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Bilety moja ekipa tez juz ma okolo 10 typa , sektor najlepszy tyle ze tylko na sobote , wiec moje pytanie !! GDZIE SA FAJNE KLUBY , IMPREZKI W KATOWICACH .itp pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Bilety moja ekipa tez juz ma okolo 10 typa , sektor najlepszy tyle ze tylko na sobote , wiec moje pytanie !! GDZIE SA FAJNE KLUBY , IMPREZKI W KATOWICACH .itp pzdr. Ekipa z forum scigacz.pl też się wybierahttp://forum.scigacz.pl/about2507.html co do lokali w Katowicach, zależy co kto lubi, ja byłam:-dyskoteka, całkiem przyjemnie: http://spiz.pl/kat/index.php-bardzo dobre jedzonko dają: www.hipnoza.jazzclub.pl- typowy pub, ale też z deską do potańczenia, kiedyś Amsterdam, teraz chyba drewniany konik się nazywa, na ulicy Słowackiego. miłego pobytu w Katowicachi może do zobaczenia w tym samym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Bilety moja ekipa tez juz ma okolo 10 typa , sektor najlepszy tyle ze tylko na sobote , wiec moje pytanie !! GDZIE SA FAJNE KLUBY , IMPREZKI W KATOWICACH .itp pzdr. no to szykuje sie ladna impreza bo mu tez miejsca v*i*p moze bedziemy kolo siebie takze sobota , my bedziemy vw transporeterem pomaranczowm do zobaczenia w spodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coyot. Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Własnie wrocilem z Hamburga z eliminacji Night of the Jumps...Poprostu KOSMOS!!!Nie da sie opisać......Kto tylko zywy niech przyjezdza i brac ze soba trąbki na ostry doping> Laughing Laughing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 13 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam Panowie jakby ktoś nie miał gdzie kimać moge przenocowac okolo 15 motocyklistwów bo mam dosyc duzy dom pozatym rodziców nie ma tylko z bratem siedze. Ewentualnie tak jak kolega pisał opcja PUB :). Jakbyc co to walcie na PW . Co do mojej osoby Przyjade z dwoma kolegami i bratem BUSEM pomalowanym w barwach KTM z logiem KTM . Mnie najłatwiej bedzie rozpoznac gdyz bede miec bluze z napisem z tyłu KOKI i numerem 90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 kurde bym sie wybral tylko kiepsko z transportem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam Panowie jakby ktoś nie miał gdzie kimać moge przenocowac okolo 15 motocyklistwów bo mam dosyc duzy dom pozatym rodziców nie ma tylko z bratem siedze. Ewentualnie tak jak kolega pisał opcja PUB :D. Jakbyc co to walcie na PW . Co do mojej osoby Przyjade z dwoma kolegami i bratem BUSEM pomalowanym w barwach KTM z logiem KTM . Mnie najłatwiej bedzie rozpoznac gdyz bede miec bluze z napisem z tyłu KOKI i numerem 90 to ja mam pomysl na twoja wolna chate zapraszaj wszystkie kolezanki i robimy balecik ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jezeli znasz jakies fajne to zapraszam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jezeli znasz jakies fajne to zapraszam :) kurde to jest kuszace propozycja do zobaczenia w spodku ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Widze ze sporo ludzi wybiera się w sobote. Ja z ekipą tez wale w sobote do Katowic .A co do nocnego imprezowania w Katowicach to nie powiem przeszło mi to przez myśl hehe. Jak juz będziemy w sobote wieczorem...czemu nie :icon_biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Ciekawi mnie taki mowtyw jak , wziecie pily motorowej (bez łańcucha) :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koki_90 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Chyba nie przejdzie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Chyba nie przejdzie :wink:tez mialem takie plany z drugiej strony czemu by nie na innych imprezach jest to jak najbardziej dozwolone i mile widziane tylko trzeba zdjac prowadnice i lancuch z pily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Łańcuch zawieś sobie na szyi na obiekcie skompletujesz sprzęt :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dormarcia Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Jezeli znasz jakies fajne to zapraszam :rolleyes: ja znam fajne :icon_biggrin: do zobaczenia w Spodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi