RuDeK Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Witam, mam problem ze skuterem kolegi TGB 303 RS, mianowicie po dodaniu gazu gaśnie, niechętnie zapala z rozrusznika z kopniaka troche lepiej ale dalej nie tak jak powinno być. Sprecyzuję, jade staje na światlach, zejdzie na wolne obroty, chce ruszac daje gazu a on buuu i gaśnie. Regul;owalem i czyścilem gaźnik, sprawdzalem czy nie bierze lewego powietrza, wymieniałem swiece, sprawdzalem droznosc ukladu paliwowego, spr bez filtra powietrza i dalej to samo. Gdzie jeszcze moge szukać przyczyny ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Mi to wygląda na za ubogą mieszankę albo lewe powietrze.A jak tam z kompresją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 heh z moją wilgą było podobnie tez niechętnie odpalała na rozrusznik i na kopniaka nieraz :) ale stare czasy ja bym tak jak to juz wspomnieli sprawdzil kompresje choć zatarty to on chyba nie jest bo jezdzi ale moze być już na cylindrze stan i przezto moze być tak jak jest ja bym ściągnoil cylka i sprawdził pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi