adi-049 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 poszukuję serwisówki do Kawasaki GTR 1000 88' Jestem mechanikiem samochodowym od wielu lat i pracuję w servisie pewnej marki od tygodnia mam to cacko i chciałbym się z nim zapoznać od "środka'' jakiś schemat silnika i w ogóle jakieś dane techniczne ( najlepiej szczegółowe) Bardzo proszę o pomoc. Mam w nim jakieś wycieki i chciałbym zajrzeć do gażników itp. z góry dziękuje P S jakiekolwiek linki na temat motocykla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Kawasaki 1000 GTR Concours 89-00 Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=3T0BQ8N2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 dzięki za odzew, ale trudno jest się tam dostać. próbuje od dwu dni z marnym skutkiem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 To zaciagnij stad http://www.blackbears.ru/manual/files/Kawa...vice_Manual.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 dzięki spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Abo tu spróbuj.....http://www.diff.ru:8000/Kawasaki_1000GTR_Service_Manual.zip :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 dzięki spróbuję ,bo tamto idzie jak ślimak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 8 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Nie mogę nic ściągnąć , Jest jakiś błąd w programie i nie mogę tego zapisać . Może ktoś z Forum Moto coś wie na temat danych technicznych szczegółowych i nie tylko np.(ciśnienie w oponach) itp. :icon_mrgreen: :buttrock: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 Nie mogę nic ściągnąć , Jest jakiś błąd w programie i nie mogę tego zapisać . Może ktoś z Forum Moto coś wie na temat danych technicznych szczegółowych i nie tylko np.(ciśnienie w oponach) itp. :icon_mrgreen: :buttrock: :clap: Jaki błąd w jakim programie...??U mnie idzie jak złoto-powoli-ale idzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 8 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2006 u mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 14 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Nie wiem , nie mogę nic ściągnąć. pokazuje mi błąd w programie ,który jest ściągany i że jest niekompletny.i nie da się go zapisać na kompie. Prosiłbym jeśli jest to możliwe przesłać mi na emejla ściągniętą servisówkę na adres [email protected]. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Na skrzynkę nie da rady-bo można jednorazowo jeno 20 mega-a serwisówka ma prawie 30Ściągnij to....a jak nie dasz rady-to musisz wymienić kompa-albo zrobić FORMACIK-i spróbowac jeszcze raz.. http://rapidshare.de/files/36737654/Kawasa..._Mosue.pdf.htmlSPECJALNIE DLA CIEBIE>>>>> :icon_mrgreen: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-049 Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 spróbuję w pracy tam jest największy możliwy przsył no i kompy jedne z naj. dzięki za poradę. Tak propo to już trochę znalazłem min. przeczyściłem gażniki i zrobiłem regulację na podciśnienie (skład ), ustawienie zaworów i chodzi idealnie.( wolne ok.przyspiesza miarowo i cały zakres. Tylko nie wiem jaki olej do kardana może ktoś wie? I jaki płyn do chłodnicy najlepszy?Adi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi