Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 I jeszcze powiedzcie mi co mam sprawdzic po takim remoncie czy dobrze jest zrobione?Skoro rzeczywiście się nie znasz na moto, nie masz porównania, spotkaj się z jakimś motonitą co ma Virago 535. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 he :icon_razz: No spotal bym sie ale z znajomych co mam to sa rowerzysci :icon_mrgreen: Ich hobby to rowerki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 "miliony" ludzi na tym forum jeździ na 535tkach Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Podziekowal bym takiemu jak by przejezdzal nie daleko TG zeby wpadl :lapad: Piwko bysmy wypili :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Masz motór to sam rusza w trasę! Po to go naprawiłeś. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 he :clap: mam jeszcze nie zarejstrowany to raz a po drugie nie mam jeszcze prawka :( :( Ale juz niedlugo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi