Smash Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ja pier**** nie moge znaleźć żadnego enduro 50ccm albo 80ccm na motorower zarejestrowanego :P jak już coś jest to albo za daleko albo jakieś niejasności są....Więc czy wie może ktoś o jakimś enduro do sprzedania np.Yamaha DT 80 LC II, Aprilia RX, Aprilia Tuareg, Aprilia Pegasso tak do 3.500zł w bdb-idelanym stanie z roku 91r.w górę.Jeśli ktoś wie o czymś takim z woj.śląskiego i małopolskiego to niech da znać......z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 Ehh znam ten ból - ile razy znajde coś konkretnego, to albo daleko, albo nagle się okazuje, żę coś jest połamane itp :cry: Ehh już tak się męcze od maja (kto by pomyślał, zę przejeżdże całą zimę swoim simakiem sr, po to, aby w lecie nie mieć czym jeździć :cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 Mnie tez to bardzo wqrwia ze tak ciezko znalezc moto. Interesuje mnie:Suzuki RMXDerbi Senda X-tremeod 2000r, najlepiej z mazowieckiego. Jak wiecie o jakims to dajcie znac. Smash jest jedna ciekawa oferta ale w Koninie, chociaz rzuc okiem (Derbi Senda):http://mototrader.onet.pl/ad-details.asp?C...406162003190824 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 A cos takiego by ci nie pasowało ??:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14027551 lubhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=14072410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 22 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie chce takich starych trupów...najstarszy rocznik jaki wchodzi w gre to 1990r.Ci ludzie oszaleli za takiego złoma 3300zł...Yamaha DT 80 LCII w bdb stanie z 93r.kosztuje 3000-3500zł i wyglada 10000000000razy lepiej.Ale dzieki za chęci.Błagam pomóżcie specjalnie prez ten motorek nie pojechalem na wakacje zeby sobie kupić to.A tutaj ch*j ani wakacji ani motoru :P((( zajebe sie nie długo bo nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie przejmuj się Ja szukałem moto pół roku i wreszcie kupiłem, a wcześniej jeszcze 1,5 roku przekonywałem rodziców żeby się na moto zgodzili 3maj się, będzie dobrze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 22 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ehh zwatpiłem - też potrzebuje pomocy (nie moge nic znaleźć). Jakbyscie widzieli w jakimś ogłoszeniu ścigacza/enduro do 3000zł (może 3200zł) z woj lubelskiego lub najdalej Warszawy to dajcie znać. Może być dobry stan (musi jeździć a do naprawy elektryka/wymiana ogumienia).W sumie to najchętniej Suzuki RG80 / AF1 50 lub 80 / NSR 50 lub 80 lub DT80LC2 / MTX80R2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi