Skocz do zawartości

Dłużej nie wytrzymam ;( :(

Smash
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pier**** nie moge znaleźć żadnego enduro 50ccm albo 80ccm na motorower zarejestrowanego :P jak już coś jest to albo za daleko albo jakieś niejasności są....Więc czy wie może ktoś o jakimś enduro do sprzedania np.Yamaha DT 80 LC II, Aprilia RX, Aprilia Tuareg, Aprilia Pegasso tak do 3.500zł w bdb-idelanym stanie z roku 91r.w górę.Jeśli ktoś wie o czymś takim z woj.śląskiego i małopolskiego to niech da znać......z góry dzieki

Ehh znam ten ból - ile razy znajde coś konkretnego, to albo daleko, albo nagle się okazuje, żę coś jest połamane itp :cry:

Ehh już tak się męcze od maja (kto by pomyślał, zę przejeżdże całą zimę swoim simakiem sr, po to, aby w lecie nie mieć czym jeździć :cry: )

Mnie tez to bardzo wqrwia ze tak ciezko znalezc moto. Interesuje mnie:

Suzuki RMX

Derbi Senda X-treme

od 2000r, najlepiej z mazowieckiego. Jak wiecie o jakims to dajcie znac.

Smash jest jedna ciekawa oferta ale w Koninie, chociaz rzuc okiem (Derbi Senda):

http://mototrader.onet.pl/ad-details.asp?C...406162003190824

Nie chce takich starych trupów...najstarszy rocznik jaki wchodzi w gre to 1990r.Ci ludzie oszaleli za takiego złoma 3300zł...Yamaha DT 80 LCII w bdb stanie z 93r.kosztuje 3000-3500zł i wyglada 10000000000razy lepiej.Ale dzieki za chęci.Błagam pomóżcie specjalnie prez ten motorek nie pojechalem na wakacje zeby sobie kupić to.A tutaj ch*j ani wakacji ani motoru :P((( zajebe sie nie długo bo nie wytrzymam

Ehh zwatpiłem - też potrzebuje pomocy (nie moge nic znaleźć). Jakbyscie widzieli w jakimś ogłoszeniu ścigacza/enduro do 3000zł (może 3200zł) z woj lubelskiego lub najdalej Warszawy to dajcie znać. Może być dobry stan (musi jeździć a do naprawy elektryka/wymiana ogumienia).

W sumie to najchętniej Suzuki RG80 / AF1 50 lub 80 / NSR 50 lub 80 lub DT80LC2 / MTX80R2