gutek_rapier Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 (edytowane) witam prosiłbym o zmierzenie grubośći klamki tam gdzie klamka chowa sie w swoje mocowanie i wymiar dziury na linke potrzebuje bo chyba taka klamka ułamała mi sie w mojej rd a wszystkie z katalogów mają jakies rózne grubości przy mocowaniu i wydaje mi sie że w swojej mam własnie klamke od etz wyglada ona identycznie jak ta http://www.agmot.pl/foto/1362.jpg Edytowane 2 Października 2006 przez gutek_rapier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 warszawa takie duze miasto pelno motoryzacyjnych podjezdzasz do jednego i prosisz o klamke powiedz ze idziesz do motoru sprawdzic czy bedzie pasowala sprawdzisz jesli pasuje kupujesz jesli nie oddajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi