matik Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 chlopkaki ile powinna miec hodna mbx 80 cisnienia w cylindrze?? z gory dziki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 W katalogu pisza że 13:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xardas1991 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 u mojego kolegi ma 9:1 Cytuj http://radio.elektroda.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 To załezy czym był chłodzony np powietrzaki maja sporo nizsze ciśnienie w cylindzre niz chłodzone ciecza a ja właśnie pisałem o ciśnieniu w takim silniku. Jednak ten mbx kolegi jest chlodzony ciecza i ma takie ciśnienie to wychodzi na to że za jakis czas mrzydałoby sie zrobic remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 a i może wie ktoś czemu jak jade np z 20km/h to jak chce przyspieszys i daje gazu to bardzo pomału sie rozpędza a jak chce szybciej to musze wcisnąć sprzęgło i go wkręcić na obroty i dopiero naprawde zaczyna iść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi