Milo Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 oto nowy składak OTR'aXTR OTR Rally Edit oto lista zmian: * OTR GFK-Rallye-Tank * Rahmenfeste Rallyeverkleidung mit Doppelscheinwerfer * Tripmaster/Roadbookhalter * OTR White Power Gabel Kitt 48MXMA * Öhlins Federbein mit Ausgleichsbehälter * neue, gefräste Gabelbrücken * Federweg v/h: 320/260mm * geänderte Bremsscheiben vorne/hinten * Magura Hydraulikkupplung * geänderte, verstellbare Fussrasten * 18" und 21" Excel Felgen * neue, leichtere Radnaben vorne/hinten * OTR 2in1 Titan Abgasanlage mit Katalysator * OTR Aluminium Unterfahrschutz * OTR Heckumbau * Stahlflex Bremsleitungen vorne/hinten * Dynojet Power Commander * Offener Luftfilterkasten * Leistungssteigerung auf etwa 60 PS * Sitzhöhe etwa 93 cm * Gewicht (leer) etwa 160kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 WitamMieszał ktoś przy fabrycznych wydechach aby je troszkę zgłośnić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formatx Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Brat miał w xt seryjne wydechy ale szkoda bylo mu kaski na nowe, wiec koles z serwisu yamahy(nieoficjalnie) wziol je do domu i przez tydzien po pracy wydlubywal srodek tlumików nastepnie wylożyl je wata i zaspawał. Motor naszym zdanie naprawde zyskal na elastycznosci do popszedniego stanu oraz ten dzwiek (Marzenie).Moim zdaniem napewno bylo warto i za niewielkie pieniądze (chyba 500) a motorek zyskal diabołka.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No właśnie ja w tym sezonie też daruje sobie tłumiki bo chyba w next jednak skusze się na Devil Runner :wink: Teraz jak na razie po prostu wywierciłem po jednej dziurze tak jak na zdjęciu tym:http://www.xt-660.de/bilder/lackieren.jpg Jednak to jeszcze nie to i następnym krokiem będzie ucięcie wystających rurek tak aby pozostawić zaledwie 1,5cm... Bardzo ciekawa maszynka XTX Spark Race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnuch Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 ciekawi mnie co to za silnik , bo sadzilem ze to silnik od XTZ 660 Tenere , ale widze ze to jakis nowy silniczek ( a napewno gora ) , macie jakies dane , fiszki ?? gdzie jeszcze stosuja ten silnik ?? dokladnie ten sam silnik jest tez montowany w MT-03 od 2006 :bigrazz: zdjecie j/n:http://www.asl-testsite.co.uk/motors/new/Y...-MT-03-2006.jpg pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Dla zainteresowanych tym motocyklem: LINK DO TESTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Dla zainteresowanych tym motocyklem: LINK DO TESTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 tematy połączyłem, raportujcie jak gdzieś są niepotrzebne posty, bo chwilowo nie mam czasu tego porządkować Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perment Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie,To chyba jedyny temat na polskim forum (jaki znalazłem) o Yamaszce XT660X/R który wnosi ciekawostki.Lekko ponad miesiąc temu stałem się szczęśliwym posiadaczem wersji X - jest to mój pierwszy motocykl i po swoich krótkich doświadczeniach jednoznacznie stwierdzam, że jest bardzo poręczny w mieście i na polnych drogach. Chętnie posłucham porad innych posiadaczy tego modelu także zachęcam do rozwijania tego wątku. PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 WitamJak na razie z braku gotówki grzebię coś przy wydechu - jaki będzie efekt oczywiście poinformuje i postaram się umieścić fotki.Kilka fajnych foteczek XTXa :flesje: XTX Green XTX Blue Yamaha Blue Spark XTX Stoppie XTX Whellieeeee XTX Yellow Retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre145 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Witm wszystkich fanów XT660X!Ja co prawda posiadam Aprilie Pegaso Strada, ale serducho praktycznie to samo.Fakt, że tylko 50 koni, ale daje mi ten motocykl niesamowitą frajdę!Ja skusiłem się na wydechy Arrow, bez db-kiler masakra!!! :crossy: Cudnie strzela i prycha, jak zamykam gaz.Filmiki nie oddają właściwie tego dzwięku. http://pl.youtube.com/watch?v=OnmjZ3LMSmU http://pl.youtube.com/watch?v=CPZy7_vtvys http://pl.youtube.com/watch?v=n70wnyZYAlw Pozdrawiam!grzesiekMoże jest ktoś z Poznania lub okolic na XT660X do pośmigania po okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) a oto nowa XTX uzbrojona w wydech LASER. Kiedyś czaiłem się na niego ale jednak wybór padł na Akrapovica :bigrazz: XTX 2008 Black Laser XTX 660 CaptMoto Carbon Can Edytowane 21 Lipca 2008 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owenek1 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Tak się zastanawiam teraz nad zakupem motorku SM. Pierwsze co to pooglądałem KTM i Husky, ale później sprawdziłem Yamahe i patrze na ten właśnie model. Cena bardzo atrakcyjna bo za cenę 2006 rocznika to KTM można kupić w roczniku góra 2003. Czemu te motory są takie tanie ? Może powodem jest zbyt duża waga i mała popularność tego modelu w naszym kraju. Jak jest z silnikiem, czy ten motor często się psuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszzory Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 hej chodza mi po glowie juz od dluszego czasu dwa super moto Drz 400 Sm i Xt660X i niepytam który lepszy tylko jak wyglada w Xt660 x sprawa eksploatacji czyli wymiany oleju , regulacje itd .Prosze o pomoc nigdzie nieumem znales servisówki lub jakis informacji na ten temat . Cytuj BIKEPICSdobreakumulatory.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perment Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 hej chodza mi po glowie juz od dluszego czasu dwa super moto Drz 400 Sm i Xt660X i niepytam który lepszy tylko jak wyglada w Xt660 x sprawa eksploatacji czyli wymiany oleju , regulacje itd .Prosze o pomoc nigdzie nieumem znales servisówki lub jakis informacji na ten temat . Cześć,Miałem podobną drogę wyboru motocykla typu supermoto, zaczałem rozmyślania od DRZ400SM, potem KTM640LC4 prestige lecz wybór padł na Yamahę XT660X. Zrobiłem tylko 4000km na tym sprzęcie, nic się nie popsuło. Prace jakie do tej pory zostały zrobione to wymiana oleju, filtra oleju i regulacja zaworów. Sprawdzę, serwisówkę do Xt660 X/R 2004r powinienem gdzieś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi