reminator Opublikowano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 mam wiec sa dwie opcje dla zainteresowanych moze to byc yamaha PW 50 lub honda QR 50 obie sa przeznaczone dla dzieci w tym wieku ( ja mojego postaram sie posadzic predzej bo w tej chwili jezdi tylko jako pasazer a i tak glowa mu sie trzesie) oba motorki sa bardzo bezpieczne (wał kardana, hamulce bebnowe i brak szprych w kolach) i trwale na gieldzie dostepne sa jeszcze modele z lat 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Rowerek najpierw, pozniej pomysl o jakims spalinowym pockety biku niech sie nauczy obslugiwac rolgaz i hamulce a pozniej motorynka ;p Mysle, ze rower jest dobry dla rozwoju miesni i ogolnej sprawnosci dziecka (nie bedzie sie rozwijac jak grubasy z UK czy USA)wiec nie zaniedbuj tego ale jestem ZA malym motorkiem. Faktycznie moze to byc elektryczna zabawka jak te proponowane przez LUKAS 78 a moze byc zblokowany pocket bike. Im dziecko szybciej nauczy sie obchodzic z gazem i hamulcem tym lepiej i bezpieczniej bedzie jezdzic pozniej... Edytowane 11 Października 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 nom nie ma co sie spieszyc z tym moto dla dziecka ,no chyba ze juz na rowerku zapierdziela dobrze. Dzieciak musi sie poobdzieac na rowerze zeby wiedział czym to pachnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ...elektryka odpada bo maly sie wscieka jak slyszy odglos silnika ... Musisz mieć bardzo nerwowego synka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reminator Opublikowano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 halo, czy tu na forum jest moze moja zona ??!! co jest kurcze jak dzieciak chce niech jezdzi sam .... a sprawnosc fizyczna jest i tak nadrzedna wiec nie wiem o co ten lament ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Dołączając się do dyskusji proponuję rozważyć jeszcze małego crossa Malaguti Grizzly10 - to był pierwszy sprzęt mojego syna. Naprawdę solidnie wykonany sprzęt i tańszy znacznie niż Yamaha czy Honda. Poza tym lepiej niech się zacznie uczyć w terenie - w razie wywrotki nie narobi sobie dużych szkód a i motorek niewiele ucierpi. Życzę powodzenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi