kris02 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Wszyscy jesteśmy myślami i sercem z Ziutem !!! Jesteśmy pewni, że niedługo bedzie z nami znow w ekipie, trzymamy za to kciuki !!! Podjedzmy pod szpital i dajmy mu siłe, żeby chcial wyzdrowieć dla nas !!! Być może nas nie zobaczy, ale ważne ze nas usłyszy !!! Umówmy sie na jakiś dzień, któras godzine i dajmy Mu znać, że jesteśmy z Nim i czekamy na Niego !!! No good idea. Może w czwartek około 17 czy 18, jak wszyscy będą po pracy. Co wy na to?? P.S. Info z ostatniej chwili. Rozmawiałem z Madrianna z Halo Szczecin. Dzisiaj oni idą ekipą do stacji krwiodastwa oddać krew dla Małego. Edytowane 3 Października 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 MAM DOBRE WIESCI! Dzwonił ojciec Ziuta, sytuacja jest stabilna, obudził sie wczoraj, tak jak juz bylo wczoraj wiadomo, przywrócono krążenie w organiźmie włącznie z nogą. Postarali się jak widać, walczyli i na chwilę obecnę wszystko wskazuje, że oddaliła się konieczność amputacji na bezpieczną odległość. Niestety krew jest dalej potrzebna, ponieważ jeszcze gdzieś mu uchodzi i cały czas szukają miejsca upływu. Jest jeszcze jedna ważna informacja, którą prosił przekazać: Jutro, tj środa 4.10.2006 jest zorganizowana msza w intencji Ziuta. Kościół w Poznaniu, na Smochowicach o godz. 18. Wszyscy, którzy chcieli by się spotkać i wspólnie oddac modlitwie w tej intencji, mogą przyjechać i będą mile widziani. Jest jeszcze jedna rzecz, którą chciał bym poruszyć, ale to temat do nieco innej dyskusji i podjęcia działań. Chodzi o bank krwi. Wymyśliliśmy z chłopakami w Poznaniu, że uderzamy do stacji z rozmowami w tej kwestii, aby stworzyc nasz bank. Cyklicznie oddajemy krew, generalnie ot tak, a jak trzeba w takiej jak ta sytuacji, to się okazuje, że musimy sie spinać i organizować, a to co już kiedyś oddane nie jest nigdzie skumulowane jako nasze. Trzeba podjać działania i stworzyć takie coś, oddawana krew będzie jakby na naszej karcie, można wówczas z niej skorzystać, jeśli jest taka potrzeba, oczywiście nie umniejsza to akcji jaką się i tak zawsze organizuje na cito, ale bank to bank i w nagłej potrzebie zawsze jest tzw żelazna rezerwa. To tylko tak na marginesie, powstala innicjatywa i będziemy próbowac ją pociągnąć. A tak na marginesie, byłem od rana w stacji na Marcelińskiej, te kobity tam są już tak zakręcone, że szok (pozytywnie oczywiście). Ogólnie jest już tak głośno o motocyklistach w poznaniu, że mało słów, wywarliśmy ogromnie dobre wrażenie na ludzich powiązanych z tym ośrodkiem, a to się roznosi już ogólnie w całym społeczeństwie. Może choć jakaś część ludzi zacznie nas postrzegać trochę lepiej?Ja wiem, że przyczyna nie jest miła, ale stało się i się nie odstanie, a pokazaliśmy wielką klasę :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon* Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 dobry pomysl cieszy wiadomosc ze Ziutek wychodzi na prosta, niezaleznie dla kogo i czy bedzie potrzebna jeszcze krew dzis po pracy jade troche jej upuscic, Maly trzymam kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Czyli możemy sie spotkać jutro na bulgarskiej, tak jak umawiałem sie z Marco i wlecimy do kościoła na 18;00. Oczywiście na Bułgarskiej możemy być troche wcześniej, chyba że ktoś ma innego pomysła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mannia Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 to jest NIESAMOWITE!!!! na pytanie pielegniarki "honorowo czy dla kogoś?", 90% odpowiada "dla Łukasza" już nawet nie trzeba podawać nazwiska :icon_mrgreen: :buttrock: Ziutek wyłaź szybko i robimy wymiane: my daliśmy 0,5 l Ty stawiasz 0,5 l. Ale bedzie impra :biggrin: Pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ŁZA SIE W OKU KRECI JAK TO CZYTAM MOWIA O NAS WARIACI A TU PROSZE WSZYSCY RAZEM BEZ GADANIA RATUJEMY ZYCIE PRZYJACIELA, KOLEGI A CZESTO NAWET GO NIE ZNAMY DZIEKI WSZYSTKIM POZDRO JA WAM MOWIE ZE ZIUT WROCI DO NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Witam, kurcze świetnie słyszeć takie nowiny :biggrin: Jutro dostarczę nową krew, bo zwerbowałem nowe osoby :icon_mrgreen: :buttrock: A z tym bankiem...JA JESTEM ZA, I ZAWSZE CHĘTNY DO ODDANIA !! Edytowane 3 Października 2006 przez -=Mefisto=- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) norbi wydaje mi się że o takiej akcji powinni usłyszeć wszyscy uruchom znajomości może zrobią jakiś materiał w radiui może zgłoszą się koljni chętni i niech ludzi zobaczą że motocykliści to jedna wielka rodzina tak jak pisałe lisek kto może to jutro jedziemy pomodlić się za łukasza na mszy Edytowane 3 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Super nowina że z ziutkiem jest coraz lepiej :biggrin: CZY wiadomo kiedy bedzie mozna odwiedzic ziuta :icon_mrgreen: :buttrock: A z tym bankiem krwi dla cyklistow to swietny pomysl :biggrin: :( J zostalem teraz odrzucony po selekcji ale pigula powiedziala ze mam przyjsc za miesiac to napewno jak teraz przejde badania to oddaje 0.5l do banku dla cyklistw :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr3di Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 ja też właśnie wróciłem z marcelińskiej. niestety nie mogłem sobie upuścić te pół litra krwi bo w zeszłym tyg. byłem chory i muszą minąć przynajmniej 2 tyg. miło przeczytać dobre wieści o Małym. Na mszy na pewno się zjawię.Jak ktoś będzie mógł to niech pozdrowi od nas i jego samego i jego rodzinę. Oni wiedzą że nie są sami. a bank krwi dla motocyklistów to świetny pomysł. krew byłaby od razu wtedy, kiedy jest potrzebna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam Info zapodałem na stronie Africa Twin - od razu jest oddzew BAMBUSÓW i są już pierwsze osoby co oddadza krew.. potwierdzenia wysyłają pocztą. bedzie dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 BEDZIE WIECEJ KRWI DLA ŁUKASZA!! MOJA KOLEZANKA(MOTOCYKLISTKA) Z "GAZETY.PL" JUZ NAGLOSNIA SPRAWE ŁUKASZA I JEST W CIAGŁYM KONTAKCIE ZE MNA.... NA BULGARSKIEJ JESTEM I NA MSZY ROWNIEZ! http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=49681825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) informacja dotycząca mszy za zdrowie Łukaszajutro o godzinie 18 w kościele na Smochowicach (pierwszy zjazd z A2 i w prawo i odrazu widać kościół)proponuje spotkanie na bułgarskiej koło 17 -17.30 i wspólny przejazd do kościołachyba nie muszę mówić że pod kościołem oboziązuje pełna powagażadnych gum, palenia czy strzelania z tłumików itppoprostu pełna kultura Edytowane 3 Października 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giziu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Witam wszystkich.Szkoda że w takiej sytuacji piszę pierwszy raz na tym forum.W imieniu użytkowników forum Africa Twin, chciałbym przekazać, iż krew od naszych chłopaków juz poszła dla Ziuta, mam nadzieję że inni też spełnią swój "obowiązek" i spuszczą kilka kropel płynu życia.Niech wraca do zdrowia jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Norbert jesteś wielki z tymi swoimi "wtykami". Miejmy nadzieję, że spowoduje to prawdziwą lawine chętnych do oddawania krwi dla Ziuta....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi