babyy Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Witam Dzis po 1,5 miesiaca sprzedalem FZR 600 i teraz trzeba poszukac cos nowego. Po glowie chodzi mi CBR 600 lub lepiej 900RR. Wiem ze to dobre sprzety i sporo o nich dobrego slyszalem ale przegladajac allegro wpadlem na Honde VTR 1000f. Widzialem ten motorek przelotem na zywo i nawet fajny jest tylko nic o nim nie wiem. Jesli ktos posiada Takiego to prosze o jakies info jak sie sprawuje, jak z czesciami, spalaniem itp.Jesli ktos by posiadal taki motorek z okolic lublina i byl chetny do pokazania i opowiedzenia o nim to chetnie bym sie z nim umowil. A moze jeszcze cos polecicie w cenie tak do okolo 11-12 tys.Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2006 przez babyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 na temat tego moto już było. Zobacz w archiwum. Generalnie motorek przyjemny dla oka i ucha... Ach te V-ki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 TL 1000R to taki ostrzejszy (ponoć) konkurent VFRy Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Faktycznie poszperalem i znalazlem co nieco. Moto bardzo fajne ale problem to spalanie i to duzy problem w dzisiejszych czasach wiec chyba zostane przy bladym ewentualnie 600. A i r-ki nie wchodza w gre mi sie podobaja zwykle tl tez fajny ale z tego co czytalem gorszy od hondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boby Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 tl miął przypadłość lubiał się w nim wypinać zawór i masakrował silnik wg mnie bież cbr 900 dobry i niezawodny sprzęt vtr też super ale trzeba przyzwyczaić się do mocnego kopa już przy niskich obrotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi