B1971 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam. Dzisiaj z rana jechałem sobie spokojnie na 6 biegu, no i chciałem zredukować bieg, więc chwytam za sprzęło - i nagle bzzzz coś się stało. Pierwsze domysły - linka strzeliła. Ale po krótkich oględzinach wszystko wydawało się ok. Sprzęgło zaczęło luźno chodzić i tak jakby nie chciało wracać na swoje miejsce - więc przy manetkach naciągłem je i jakoś wróciłem do domu [tak jakby nagle linka dłuższa się zrobiła]. Ma ktoś jakieś pomysły co może być przyczyną ? Może jakaś sprężynka ma tam być [nie wydaje mi się, no ale...] ? Z góry dzięki za odpowiedzi i rady. :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 przczyna jest jeedna, kilka włukien urwało ci sie z linki pod klamką pewnie, trzyma, ale sie poluźnila, oczekuj pęknięcia do końca i w plecaku woź drugą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi