Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 No i Tomaj wyjasnił sprawe gdzie idziemy - do fortu zawsze mozna podjechac na zwiady na sprzetach - zreszta pod kolokwium tez mozna by podjechac wieksza ekipa sie zaoprezentowac i rozejzec wsród "lachunów" bo zapewne wiekszosc jest tym zainteresowana :icon_mrgreen: a dopiero potem do domu na zmiane ubioru i powrót do lokalu - bo jak ja ju zprzyjade do poznania to bede caly dzien jezdzil az do wieczora Marco - ja mysle ze spotkanie z kumplami a wyrywanie dup sie nie gryzie ze soba akurat ja i ty moze nie jestesmy zabardzo zainteresowani lachunami ale reszta pewnie tak i nie usmiecha im sie siedzenie tylko w meskim gronie jak banda geyków - wiec skoro Tomaj mowi ze sa to 2 puby połaczone piwnicami z roznorodna muzyka i dobrymi lachunami to ja jaestem za jak do tego bedzie tam sporo chetnych lachunów to reszcie tez sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 wiedziałem, wiedziałem, że się coś spierdoli - mówiłem, zeby nie wyskakiwać z cornerem !!! byłem tam 2 razy - muza - różna od radia rmffm do manieczek... :wink: laski - przez cały wieczór może 2 były wymiarowe i ładne zarazem ! :eek: wiara jaka tam siedzi (bez urazy Tomaj) większość wiocha ! :cool: to już alibi bym wolał ! wiem, ze pewnie mnie postrzegacie jako "królewicza" co nic mu nie pasi ! więc ch*j wam w dupe :icon_mrgreen: już się nie odzywam ! pójde tam gdzie zaplanujecie ! Pablo ja też latam cały dzień ! przebieram się w zwyklusy i lece na dżampe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) kurna wiedziałem że tak będzie wiadomo że każdy ma swoje ulubione miejsca gdzie chodzi i dlatego mamy wybrać cos pośredniego z wszystkich propozycjija myślałem o jakimś pubie z muzą ale żeby było gdzie usiąść i jednocześnie się zabawić ale widze że i tak wszystko zmierza ku jednemu "lachonom" :icon_mrgreen: w cornerze byłem tylko przelotem bo już w wejściu zobaczyłem 13 latki więc sobie odpuściłem słyszałem też podobne opinie jak luzer1póki co czekamy na dalsze propozycje Edytowane 28 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 pogadac to mozemy sobie na bulgarskiej niz w pabie jakims :cool: mysle ze wiekszosc bedzie chciala dac dobrze w szyje (napic sie ) fajnie sie zabawic przy piwku,vodce i fajnych dupach :icon_mrgreen: :wink: niz gdzies uskuteczniac GEJ party :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja myślałem o jakimś pubie z muzą ale żeby było gdzie usiąść i jednocześnie się zabawić ale widze że i tak wszystko zmierza ku jednemu "lachonom" :biggrin: Marco czyzbys mial co sprzeciwko lachunom :icon_mrgreen: oj bo zaczne sie bac odwracac do ciebie tyłem :wink: Generalnie przychylam sie do zdania Tomaja - trzeba dac ostro w palnik i sie zabawic - a gadac to mozna na Blugarskiej :eek: - ciezko mi sie wypowiadac co do Cornera bo nie bylem - wiec zdaje sie na was - ewentualnie jak bedzie h*jowo to sie ewakuujemy i zmienimy lokal :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) dlaczego myślisz że ja nie mam coś przeciwko lachonomwobec tego jak tak stawiacie sprawę to najlepiej TUBA lub Pulsar tam napewno lachonów nie zabraknie niech wypowie się reszta gdzie chce iść czekamy na opinie Edytowane 28 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja od siebie moge powiedziec ze zawsze załatwie rabat na picie i miejsca w LONGU kolo okrąglaka...moze i pub słynie z małolat ale w sobote to nie zawsze tak jest...Waldek zrobi nam promocje i rezerwacje...miejsca w cholere, blisko wszedzie jakbysmy chcieli zmienic... i lachony tez sie znajda jesli ktos bedzie chciał...jak chcecie! kultura tez zachowana, bilard i lotki sa...(chocaz stół jest mały-ale zawsze) Ci co byli ze mna tam czasami na moto wiedza ze Waldek nas zawsze ugości dobrze... aha i sorry ale tuba czy pulsar to zrob sie masówka a nie nasza impra!! ja sie nie pisze na takie duze balety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 aha i sorry ale tuba czy pulsar to zrob sie masówka a nie nasza impra!! ja sie nie pisze na takie duze balety...właśnie też się tego obawaim ale to najlepsze miejsce na lachony skoro Norbi poleca Longa i ma tam jakieś plecy to ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 miedzy KORNEREM a COLOQWIUM sa wygodne duze sofy lotki tez sa asz 2 sztuki bilarda nie ma ale sa za to pilkazyki browar jest tam najtanszy w poznaniu :wink: zaczol sie rok akademicki a z tym sie wiaze niesamowite niewyzyte studentki pierwsza klasa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 skor klimat oki i do tego sa plecy to moze byc bo warto miec poparcie wlasciciela zeby nas ochrona nie wywalila , a ze sa małoalty to chyba zalet aa nie wada :icon_mrgreen: Generalnie uwazam ze powinnismy sie sd\kłonic w kierunku jakiegos fajnego klubu z klimatem a nie masówy typu pulsar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) podejrzewam że Tomaj ma w tym Coloqwium jakis interes :eek: że aż tak bardzo go tam ciągnie :wink:dajmy jeszcze okazje się innym wypowiedziec i zdecydujemyzróbmy moze poprostu zwykłą demokracjęnaraziem mamy 4 propozycje:Niagara -Coloqwium/corner -2 chetnych (pablo tomaj)Long -Svejk - ja sie jeszcze zastanawaiam generalnie się dostosuje :icon_mrgreen: każdy z lokali mi odpowiada Edytowane 28 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 zróbmy ankiete - kiedy smozn abylo takie cos wstawic na forum moze jeszcze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) chciałem zrobić ale nie wyszło może ktoś potrafi i ma uprawnienia do tego Edytowane 28 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ja stawiam na Norbiego i jego lokal... ! tej głupie pytanie zadam - idzie ktoś z kobietą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ogólnie to wpisujcie się kto jaki lokal wybiera i ile osób żeby oszacować ilość ludzi Tomaj rozumiem że ewentualnie jakąś lożę w tym Coloqwium załatwisz tak żeby wszyscy mogli usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi