kris02 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 ja sie postaram dostosowac i wpasc tam gdzie bedzie wiekszosc :] Tylko żebyś bandziora zrobił do końca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 ogólnie lokali jest od zaje*ania ! tylko, żeby mi w białych rękawiczkach nie latali i będzie spoko :biggrin: a co do zabezpieczenia to uważam, zę da się zrobić samemu ! kupić kilometer taśmy czerwono białej i pożyczyć od loku minimum 60 słupków z placu manewrowego i pasi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 co do imprezy na zakonczenie sezonu :buttrock: :) w dziu 30 .09 na ul. szewskiej otwiera sie nowa knajpa :P ( bardzo fajna i prowadzona prez normalnych ludzi ) o nazwie RAPPOTR i szef oficjalnie zaprasza nasza ekipe na otwarcie. :D :D bedzie zamkniete podworko gdzie mozemy zostawic motorki :D tak wiec motocyklisci mile widziani zapraszam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 w dziu 30 .09 na ul. szewskiej otwiera sie nowa knajpa bedzie zamkniete podworko gdzie mozemy zostawic motorki :P tak wiec motocyklisci mile widziani zapraszam :P ide na bank:)))))) ale nie bede pił................ :) tak jak na bednarach W MAŁYCH ILOŚCIACH :D p.s. a bedzie orkiestra strzelajaco - wydechowa :D :D :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 na 99 % ja też ! tej norbi - wrzuć se w końcu jakiegoś fajnego awatara ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 na 99 % ja też ! tej norbi - wrzuć se w końcu jakiegoś fajnego awatara ! No właśnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a ja nie bede :D bo mam nocke od 18-6 rano kurna jak sie coś dzieje ciekawego to zawsze mi cos wypadnie chyba bede chory i L-4 :buttrock: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Z tym grillem, to byłby fajny motyw, miałbym nawet na to dobre miejsce ale teraz to już chyba niestety troche późno żeby to zoorganizować...w każdym razie też bym gdzies wpadł żeby się chociaż na "koniec" zintegrować... Edytowane 25 Września 2006 przez micza 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 chopoki w końcu o której to bydzie ! i jak przebiegnie - bułgarska, stary rynek, bułgarska ? o której na knajpe będzie atak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Python Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jestem na bank na zakonczeniu tylko jakby ktos wiedział o ktorej zbiorka , gdzie co i jaka trasa przejazdu to byłoby gicio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 proponowany atak na knajpe w sobote to godz 20.00 knajpa RAPPORT na ul Szewskiej zarezerwowaną mamy loze a raczej osobne pomieszczenie gdzie na wyposazeniu jest rzutnik i wiekla sciana i PS2 wiec bedziemy grac w superbike i pic piwo( a rzadko mozna sie poscigac i nachlac ) prosba jest tylko takja jak ktos z was ma gierki moto na PS2 to trzeba zabrac bo moga nie miec wiec do zobaczenia w sobote pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) proponowany atak na knajpe w sobote to godz 20.00 knajpa RAPPORT na ul Szewskiej zarezerwowaną mamy loze a raczej osobne pomieszczenie gdzie na wyposazeniu jest rzutnik i wiekla sciana i PS2 wiec bedziemy grac w superbike i pic piwo( a rzadko mozna sie poscigac i nachlac ) czyli sobotni wieczór już wiadomo a rano na zakończenie koło 10 spotkanie pod garażem i przejazd na bułgarską Edytowane 26 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 dobrze w ryj bo jak juz pisałem jestem wolny od 18 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 na wyposazeniu jest rzutnikpozdro HA!! mam pomysła wezme laptoka i posmiejemy sie troche z filmikó i zdjec... :) chyba da rade podłaczyc?? :icon_rolleyes: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a rano na zakończenie koło 10 spotkanie pod garażem i przejazd na bułgarską czy można z tego wywnioskować, że zakończenie jest o 11 ? czy o 10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi