Mkorwas Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam . Mam pytanie. Kto jeździł na torze motocrossowym w Piątnicy koło Łomży to jest na podlasiu. Bardzo zaciekwaił mnie ten tor ale nie wiem jak długo on nie był używany przec cross'owców . Za odpowiedzi z góry dziękuje :rolleyes: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Ja tam ostatnio byłem z kumplem samochodem bo chciałem zobaczyć jak ten tor wygląda. Jest w średnim stanie troche zaniedbany, porobiły sie koleiny od deszczu, ale chyba da sie na nim polatać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 A nie ma tam zadnej bandy ktora jezdzi np. w weekendy ?ps. tez planuje sie tam wybrac ktoregos ladnego dzionka pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi