magneto Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 wybieramy sie do Borek w sobote 30.09 mala ekipa 50-80ccm. predkosc przelotowa okolo 60 km/hjezeli nikt nie zawiedzie to bedzie moze nawet i 10 osobzbieramy sie na parkingu GEANT I na pilsudskiego o godzinie 10. startujemy najpozniej o 10.30potrzeba paliwa na okolo 150-200km ogolnie mowiac; GEANT I, sobota godzina 10.00. powrot okolo 18 zapraszamy wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 mnie nie będzie, moto do kupca zawoże :icon_biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ja też nie wiem czy bede strasznie mi sie poje... plany. Na 10:00 się raczej nie wyrobie. Kur... noooooo a tak liczyłem na ten wyjazd. UWAGA!!!Wyjazd do Borek został przełozony na godzine 12:00. Ruszamy tak jak było wcześnie ustalane czyli z parkingu GEANT I na pilsudskiego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 a dlaczego 2 takie same posty w 2 roznychdziałach, NIE SMIECYMY NA FORUM!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi