thors Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Witam Panowie czy zna ktos jakis dobry bezbarwny lakier ,zeby mozna nim bylo pokryc wypolerowaną stal węglową??I jakie ceny mniej wiecej?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 20 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Znam i lakierowałem tym wypolerowane aluminium.Do stali chyba tez sie nada.CAR SYSTEM Klarlack-SprayArt.-Nr. 126.025400mlja zapłaciłem chyba 15zetaNarazie trzyma sie dobrze.Jest to beben hamulcowy a raczej pokrywa na której zamocowane są szczęki i rozpieracze. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 20 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 dzieki en wlasnie o takie cos mi chodzilo zeby tez psiknac na alu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 20 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 aha a gdzie to kupiles???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 21 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2003 W Warszawie na ul.Prymasa Tysiąclecia w firmie Car System Voss zaopatrującej lakiernie Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi