Domel Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Wreszcie dotarłem do 5roku no i nadeszła chwila pisania magisterki.Stwierdziłem że będe pisać na tematy jaki mnie interesują i tak na prace mgr. wybrałem pierwszy temat a musze jeszcze napisać prace przejściową na ten drugi temat.Mam prośbe prosze piszcie jakie książki do tych tematów polecacie,strony internetowe,może macie coś w pdf albo coś takiego to piszcie :icon_twisted: Na ten pierwszy temat znalazłem polską książke "Gażniki motocyklowe" i jedną angielską Haynesa "Motorcycle Fuel Systems Techbook".Najlepiej żeby to były dość dokładne opisy róznych typów wtrysków,gażników,może coś być o powercommanderze itp,doładowaniu powietrzem,i motocykli z turbo bo najlepiej mieć jak najwięcej :icon_exclaim: A co do drugiego tematu to wszelkie materiały o kierunkach rozwoje olejów silnikowych ale głównie samochodowych.ps.materiały mogą być w angielskim i polskim :icon_exclaim: Edytowane 28 Września 2006 przez Domel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Hej. Co do pierwszego, to nic więcej nie przychodzi mi do głowy, a co do drugiego to widziałeś może artykuł w auto Technice motoryzacyjnej nr 3(577) marzec 2006 ? Jeśli nie to ewentualnie mogę ci zrobić fotki tego. Super dokładnych opisów tam nie ma ale trochę do lania wody by było. To jest 19 stron, ale w sumie 5 jest warte uwagi, bo pozostałe 14 to przegląd olejów różnych producentów, a o to raczej w tym nie chodzi.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Tak jak prosiłeś na pw porobiłem fotki, ale poczta nie chciała ich przełknąć, więc wrzuciłem na megaupload : http://www.megaupload.com/?d=DX386TQM może coś tam wykorzystasz.PS Dlaczego nie ma możliwości edycji ? Czy ona po jakimś czasie znika ?POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi