poonani Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Wydało się....Następnej dziewczynie sam zrobie i podmienię :) najpierw prześlij do mnie, przetestuje czy przejdzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 najpierw prześlij do mnie, przetestuje czy przejdzie :bigrazz: Hehehe. Mogę zeskanować moją eks, ale nie wiem czy nie przegląda ona tego forum :icon_eek:Może ktoś potrafi zrobić jakiś wredny foto-montaż? :) :crossy: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 to "grip" podgzewacz manetek.w zimie daje ciepelko, w angli gdzie mieszkalem prawie wszyscy kurierzy mieli to zalozone + wielkie oslony na manetkach (chronily dodatkowo przed wiatrem i wygladaly ochydnie).dziala bo sam probowalem i wierz mi ze nawet przy 5stopniach C mozesz jezdzic caly dzien.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi