ZWYROLL69 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 kupiłem rs na rotaxie 123 z spalona cewka dzisiaj wymieniłem ja na nowa w 100% sprawni dała 3 iskry i kaplica moze ktos wie co robic albo ktos miał podobny problem?? :notworthy: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ehh kolega mia ltak samo w derbi sendzie;/Najlepiej niestety zamow 2.(jemu poszly 3) i idz do dobrego elektryka.najprawdopodobniej impulsator albo zle podlonczyles;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZWYROLL69 Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 ehh kolega mia ltak samo w derbi sendzie;/Najlepiej niestety zamow 2.(jemu poszly 3) i idz do dobrego elektryka.najprawdopodobniej impulsator albo zle podlonczyles;/u mnie niema takiego czegos jak impulsator!!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi