pysiak Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 I znowu lipa ; /. każdy ma inne zdanie a jest akurat kilka sprzetow na allegro jedni mowia ze lepszy od rx drudzy ze gorszy od sendy sam juz nie wiem moze ktos jeszcze zabierze głos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 każdy ma inne zdanie a jest akurat kilka sprzetow na allegro jedni mowia ze lepszy od rx drudzy ze gorszy od sendy sam juz nie wiem moze ktos jeszcze zabierze głos?? RMX...W sumie zdecydowanie bym wolal od Sendy, jednak rx wygrywa (walka toczy sie glownie o zawieszenie).Silnik pochodze z japonskiej TS'ki i nie jest najnowsza konstrukcja jednak sprawuje się wyśmienicie. Części silnikowe spokojnie dostepne...O sendzie nawet nie mysl... Takiego zawieszenia bym się w rowerze wstydził. A RMX już jakoś daje rade. Co do lipnego wykonania to w ogole sie nie zgadzam.. wszytko porzadne, zawias lepszy niz w dt ( jesli mozna o seryjnym zawieszeniu w dt mowic jako o zawieszeniu nawet w lekki teren..)Zależy ile masz kasy i tyle Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 A co w zawieszeniu rmx'a jest fajnego?Chyba tylko naklejka showa.Ten pseudo ups jest jakosci amora w rowerze mojego dziadka ktory zostal kupiony w tesco.Ja nie wiem jakie wy mieliscie te dt.Zawieszenie zle,silnik zly.Ja latalem po torze na dt i to cale wakacje a typ na rmx po dwoch wizytach mial sprezyny do wyjebki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi