waco Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 No właśnie... :? Mam zamiar kupywać jeden z modelów z tej firmy i mam pytanie co to za firma, jak z cześciami i czy te maszyny się za często nie psują... ? Piszcie wszystko co sądzicie na temat tej firmy... Jestem nowy na forum, licze na waszo pomoc.. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Jak znasz niemiecki albo ktoś z tego forum to niech to przetłumaczy :P Marke Kreidler Modell Florett 50 XL Typ Roller Preise 1999 EUR Gattung Kleinkraftrad Leergewicht In Mm 87 Gesamtgewicht 260 LĂnge In Mm 1800 Breite Im Mm 690 Hoehe 1080 Tankinhalt In Liter 5 Garantie 6 Takt 2-Takt Motorbauart 1-Zylinder Ccm 50 Hub 39 Leistung In Kw 3 Nm 4 Kuehlung Gebläse Verdichtung 7,8:1 Ventilsteuerung Membran Abgaskriterien ohne Abgasreinigung Gemischaufbereitung Vergaser Treibstoff Normal bleifrei Kupplung Fliehkraft automatisch Getriebe Variomatik Gaenge 1 Felge Vorn 12" Felge Hinten 12" Abs Nein Bremsart Vorne Scheibe Bremsart Hinten Trommel Zuendung CDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco Opublikowano 19 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Nie znam niemieckiego :P Niech szanowny Bolek ci tłumaczy on juz zapewne umie z deka po niemieckiemu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 odradzam Ci pchać sie w nieznane Ci sprzęty... może to być super rakieta, ale w końcu sie zepsuje i będziesz czekać pół wakacji na głupią przekładnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco Opublikowano 19 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 Hmm masz racje Słabek ale z kąd wytrzasne tutaj w sezonie jakiś tani skuter dobrej marki i nie za stary. A z tym hmm zobaczy sie jak to bedzie w sumie moze gdzies nabedzie sie te czesci jakos tam bedzie :PP.S. Extra Senda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja Ci radzę dobrze poszukać, a w między czasie dozbierać kasę. :P to Ci sie z pewnością opłaci :P jeśli możesz to podaj sumę jaką mniej więcej dysponujesz, a na forum coś znajdziemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waco Opublikowano 20 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2003 Słabek zebym miał jakis transport to bym szukał po Polsce a ja szukam tylko w woj. Podlaskim w najblizszych mi stronach :P Nie ma co go szukac w całej Polsce zreszto i tak gość już jedzie do Niemiec i ma przywieźdz juz ten motor takze jakos sie bedzie życ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi