Mararas Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam wszystkich! posiadam aprilie tuareg rally z '89 i padł mi regulatro napięcia!;/ jeśli ktoś ma takie cacko lub mógłby udzielic mi jakiś rad to byłbym wdzięczny! może pasuje od jakiegoś innego motoru! tak przy okazji to suzkam jeszcze linki do prędkościomierza! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=129162019 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128793878 A masz silnikm rotax 123??? Jeśli tak to jest dużo częsci na allegro. i niektóre są na prawde za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mararas Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam wszystkich! posiadam aprilie tuareg rally z '89 i padł mi regulatro napięcia!;/ jeśli ktoś ma takie cacko lub mógłby udzielic mi jakiś rad to byłbym wdzięczny! może pasuje od jakiegoś innego motoru! tak przy okazji to suzkam jeszcze linki do prędkościomierza! pozdro tak tak mam silnik rotax 123! Allegro przeglądam regularnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZWYROLL69 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 a skad wiesz ze to regulator?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mararas Opublikowano 27 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 a skad wiesz ze to regulator?? Stary reg dałem do sprawdzenia i nie daje oznak zycia! Sprawdzalem czy wychodzi napiecie z silnika i pokazuje ze jest! więc myśl nasuwa sie tylko jedna! Może pasował by od jakiegoś innego motoru! kurcze no lipa bo zaraz szybko ciemno bedzie i nie polatam sobie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZWYROLL69 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 mi dzis spaliło cewke masz moze schemat elektryki?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mararas Opublikowano 3 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Mam instrukcje i na końcu jest schemat! Podaj e-mail to Ci wyśle!! a regulatora jak nie było tak nie ma!:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 czemu nie ma??? tyle częsci w necie jest przecież. Ale jak chcesz polatać to możesz to zrobić na krótko. Odepnij kable od cewki w silniku (dwa zółte) i już. Nie będziesz miał świateł ale silnik winien chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mararas Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Zrobiłem motor bez regulatora! Całe lato tak przjezdziłem! Teraz robi sie szybko ciemno i jeszcze na przegląd czas jechać a bez świateł nie ciekawie! Jakby ktos miał jakiś cynk to ja z miłą chęcią wykorzystam tą wiadomość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi