Gość sebol5vfr Opublikowano 18 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2003 Co tu gadac ostatnie 3 tygodnie sierpnia vfr 750 i zx 12 jada na Ukraine na Krym wstepne inf. paliwo po 1,20zł za litr, noclegi po 5 USD od łba za dobe a mandaty po 2 USD zas opłata na granicy 10 zł za deklaracje ze za 3 miechy sie wyjedzie z Ukrainy, kobity piekne i chetne i duzo ich tam podobno, Moze czarne ale czyste generalnie tanie wakcje w tropikach 1200 km od Warszawy na łonie nieokiełznanej przez cywilizacje przyrody. Prawdziwa przygoda w morde jeza. Ktos chce dołoaczyc ? Zapraszam. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 19 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2003 witam maszyne masz troche dzikszą od mojej ( MZ 250 ) więc nie dotrzymałbym tępa , ale też na Krym planuje jechać w te wakacje i chyba raczej wrzesień choć nic pewne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 O krymie myślę juz od roku i pewnie sie wybiorę ale z terninemto nie mogę planować tak na przod krym jest rewelacyjny klimat jak w chorwacji ale plarze piaszczyste i taniutko co najwarzniejsze poprostu rewelacja. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 A może panowie zdecydują się też nad morze czarne ale z drugiej strony - Rumunia/Bułgaria? Z Marlewem planujemy wypad w tym terminie - Marlew zrobił w ten weekend rekonensans i mówi że rewelacja! I większa ceywilizacja niż na ukrainie... :P Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 No ale ja raczej jade około 70-90 km/h więc chyba nie pojedziemy razem ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi