pawela Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 panowie na wstepie zaznaczam ze uzylem wyszukiwarki ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytania. zakupilem dzis speedfighta LC z 2000 za okazyjna cena ale wlasciciel mowil ze moto 2 lata nie bylo jezdzone. wszysktko jest w nim ok, pali na dotyk ale jest jakis problem ze sprzeglem. mianowicie skut rusza dopiero po odkreceniu jakis 4/5 manetki i robi to gwaltownym szarpnieciem a nie plynnie. potem podczas przyspieszania 0 10 do jakis 25 km/h czuc szapranie i slychac jakies ciche stuki spod tylka :icon_mrgreen: potem nie ma juz problemow z jazda. podejzewam ze sprzeglo jest juz podpalone wiec mam kilka pytan zanlazlem kilkanascie sprzegiel do tego modelu i rozbieznosc cenowa jest duza od 90 do nawet 350zl. czy ktos z waz moze mi ktores z nich polecic bo to za 90 zl ma byc podobno 'wysokiej jakosci'? a moze da sie jakos stare wyregulowac? a i jeszcze jedno. skuter nie ma nalepek peugeot tylko SACHS. w briefie tez widnieje SACHS SPEEDFIGHT LC i gdzies tam nizej jest dopiska 'by peugeot'.. czy to jakas specjalna wersja czy moze sachs na licencji poeugota? z gory THX za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 ja polecam sprzeglo fly kosztuje od 180 do 200 zl i jest to juz tuningowane sprzeglo ale najpierw sprawdz czy na sprzegle nie sa sportowe sprezynki albo czy nie sa pourywane i obejrzyj tez rolki w waritorze to moze byc przyczyna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 jutro zajrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi