Dżako28 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czy łańcuszek rozrządu od Bandizora powinien pasować do GSX?Jak zbudowany jest napinacz łańcuszka i czy najważniesza w nim jest sama sprężyna ?Jak sprawdzić czy napinacz nie ma już końca swoich dni i ile ewent. powinna wynosić długość lub inna miara?w Larssonie brak do mojego sprzęta ale do GSF mają, albo gdzie szukać? Kocioł w głowie mam więc proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Czy łańcuszek rozrządu od Bandizora powinien pasować do GSX?Jak zbudowany jest napinacz łańcuszka i czy najważniesza w nim jest sama sprężyna ?Jak sprawdzić czy napinacz nie ma już końca swoich dni i ile ewent. powinna wynosić długość lub inna miara?w Larssonie brak do mojego sprzęta ale do GSF mają, albo gdzie szukać? Kocioł w głowie mam więc proszę o radę A dokładnie o który rok GSXF"a Ci chodzi ? Co do napinacza to jest to napinacz zapadkowy - sprężyna popycha trzpień który czasem się przycina i łańcuszek nie jest prawidłowo napięty. Generalnie na 99% przypadków napinacz jest ok a zużyty jest łańcuszek. Jeśli chodzi o rozrządy to mamy w ofercie łańcuchy DID'a. Wprawdzie jestem teraz na zwolnieniu ale zadzwoń do firmy i ktoś napewno Ci doradzi : 22 6186660. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżako28 Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 A dokładnie o który rok GSXF"a Ci chodzi ? Co do napinacza to jest to napinacz zapadkowy - sprężyna popycha trzpień który czasem się przycina i łańcuszek nie jest prawidłowo napięty. Generalnie na 99% przypadków napinacz jest ok a zużyty jest łańcuszek. Jeśli chodzi o rozrządy to mamy w ofercie łańcuchy DID'a. Wprawdzie jestem teraz na zwolnieniu ale zadzwoń do firmy i ktoś napewno Ci doradzi : 22 6186660. motocykl jest z roku 2000czyli można powiedzieć że za napięcie łańcuszka odpowiada sprężyna i ją powinno się sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Silnik w GSX 600 F ( 98-02 )jest z Bandita ( oczywiście rodem z GSXR 750 ) więc łańcuch rozrządu ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi