cenderr Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Witam Był ktoś może w tym miejscu? Fajnie jest? Żarcie OK? Drogo? Wie ktoś czy można tam sobie wjechać na moto czy nie bardzo? Może wjazd jest tylko dla TAXI? P.S.Szukałem w archiwóm ale przeszukać 50 stron tematu ,,HALO WARSZAWA" to samobójstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 witam moge tylko odpowiedziec na pytanie czy mozna tam wzjezdzac ? mozna, !!! choc nie posiaduje tam i nie znam cen ani jakosci usług, czasami parkuje motur obok aby na zakupy do centrum podejsc, wiec z parkowaniem raczej problemu nie ma. o reszcie nie wiem.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 ceny nie az takie straszne:P wjezdzac mozna, ale nierobic siary, niepalic gumy niehalasowac itp a bedzie gut niewjezdzaj na fontanne, ja kiedys przejezdzalem przez wode, a ziomy mi powiedzieli zebym tego nierobil, bo moze sie zalamac, bo ponoc konstrukcja tej fontanny jest bardzo lipna pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi