ADID Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) WITAM Chodzi mi o wasze zdanie co do : 1.Yamaha TZR 50 2.Honda NSR 50 3.Rieju RS2 Matrix Ktory z tych moto jest lepszy ?? Edytowane 24 Września 2006 przez ADID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 W sumie dziwne pytanie zadajesz ale jak dla mnie yamaha najlepsza Ne wiem dlaczego bierzesz wogole pod uwage honde nsr 50 bo przy tych 2 pozostałych wypada raczej blado przestarzała konstrukcja wygląd nienajciekawszy i juz dość długo nie produkowana.No chyba ze mowisz tu o nsrce 50 co wygląda podobnie jak ns-1 a z taką tez sie spotkałem.Poza tym takich tematow juz troche było radze poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 tylko honda ma wlasna konstrukcje silnika. bez roznicy ktory to rok i jak wyglada.jezeli myslisz o nsr 50 w nowej budzie to ja jestem za.w porownaniu z TZR 50 ile jest glow tyle zdan ktore lepsze. tzr jest troche wieksza, ale pazazer siedzi dwa metry nad ziemia. za to nsr jak to pisalem ma wlasny silnik; a to wiele jak dla mnie znaczy.niektore egzemplarze silnikow minarelli stosowane w w/w pojazdach (za wylaczeniem hondy) nie ciesza sie wielka renoma... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Yamaha i tylko yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ja rowniez wybralbym yamahe, poniewaz nsr50 mi sie nie podoba za bardzo a ten trzeci to taki sobie. coz, chyba tzr najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 YAMAHA RULEZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Yamaha TZR 50, bez względu na to czy starsza, czy nowsza wersja , jak dla mnie jest najładniejsza :wink: i nie słyszłem żeby ktoś na nią narzekał !!HOnda NSR 50 też jest super zarówno pod względem estetyki jak i technicznie, w końcu HONDA :icon_mrgreen: .Riejru wygląda fajnie, ae nic poza tym o nim nie wiem. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi