kaa Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Wielkie dzieki za opowiedzi :) teraz przynajmniej bede miala jakiekolwiek rozeznanie. Zostalo mi tylko najtrudniejsze, czyli zebrac reszte brakujacej kasy. Mam jeszcze pytanie: czy lepiej sprezyc sie teraz i kupic motor na zime i przegarazowac go, czy sobie na razie odpuscic i zaczac sie rozgladac kolo marca/kwietnia ? Bo w sumie z polska pogoda jak jest tak jest, majac koniec wrzesnia za pasem watpie, zebym sie najezdzila nim spadnie snieg :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Kaa, marzec/kwiecień to nieco późno, ale w sumie warto poczekać. Obserwuj ogłoszenia, czasem trafia się okazja. Bylebyś na wiosnę mogła już jeździć. Ceny na zimę nie spadają aż tak znacznie, więc czekając nie stracisz ani nie zyskasz. A czasem warto się nawet zapożyczyć i kupić coś dobrym stanie niż zaoszczędzić przy zakupi a potem kasę w zębach mechanikom nosić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Wielkie dzieki za opowiedzi :) teraz przynajmniej bede miala jakiekolwiek rozeznanie. Zostalo mi tylko najtrudniejsze, czyli zebrac reszte brakujacej kasy. Mam jeszcze pytanie: czy lepiej sprezyc sie teraz i kupic motor na zime i przegarazowac go, czy sobie na razie odpuscic i zaczac sie rozgladac kolo marca/kwietnia ? Bo w sumie z polska pogoda jak jest tak jest, majac koniec wrzesnia za pasem watpie, zebym sie najezdzila nim spadnie snieg :icon_rolleyes:Ale jesienią bardziej można przebierać w ofertach i wybrać coś pod siebie, a w zimie poubierać brykę pod własne potrzeby. Wiosną zaczyna się już nerwówka, słonko przygrzewa, chce się jeździć, oferty już trochę przebrane, łatwiej się w minę wpakować przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ale jesienią bardziej można przebierać w ofertach i wybrać coś pod siebie, a w zimie poubierać brykę pod własne potrzeby. Wiosną zaczyna się już nerwówka, słonko przygrzewa, chce się jeździć, oferty już trochę przebrane, łatwiej się w minę wpakować przez to.A to fakt, Dymsha, nie pomyślałem o tym. Rzeczywiście, wiosną ofert są nieco jak towar w hipermarketowym koszu promocji...choć z Virago 535 nie powinno być problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam, Ja tam nie wiem ale po latach przerwy kupiłem virago 750 i uważam, że to jest to na czym powinno sie smigać. Potem tylko 1100 i więcej. Nie mam problemów z wyprzedzaniem moto jest bardzo elastyczne i przyspiesza od samego dołu. Pozycja jest bardzo wygodna zwłaszcza jak masz spacerówki.Wał bezobsługowy, niezawodność, niezły kop i frajda z jazdy daje to co moto powinno dostarczać.Oczywiście to są moje osobiste odczucia i nie sugeruj się nimi, aczkolwiek wiedz że nie zamienię tego sprzęta na inny na pewno przez jakis czas. pozdrawiam,P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Ja uczylem sie jeździć na kursach na SR250... i postanowiłem że pierwsze moto to będzie Intruder VS800. Waże 65kg i powoli sobie pyrkam i myśle sobie tak, tym pyrkać kilka sezonów zanim zmienie na cos innego- jak zmienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 535 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi