olek89 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Witam! Mam problem z automatem zmiany biegów tzn jak wrzucam w góre to żeby wskoczył bieg musze wrzuć powyżej biegu który chce wrzucić a potem opuścić troche, a czwórka mi w ogóle nie wskakuje. Gdy po odkręceniu kapy wrzucałem biegi ręcznie to wszystko było prawidłowo. Więc na pewno jest to coś ze zmieniaczem. Przy schodzeniu na niższe biegi wszystko jest ok. Czy da się to jakoś wyregulować (awaria wystąpiła nagle) ? z góry dzięki za pomocpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Regulacja zwykle w takich przypadkach wystarczy - teraz też powinna :P Tu masz link do tematu gdzie jest opisane jak to zrobić:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=39416 Powodzenia i pozdrawiam Bacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 No właśnie w tym problem, że zawartość tego działu znam już na pamięć :/ czy możliwe, żeby skrzynia rozregulowała się samoczynnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek :) Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Jak nastąpiło nagle to moze coś zrobiłeś. Olej w skrzyni jest? czy dawno był wymieniany być może popychacz już się wyrobil. Ale ja bym proponował wyregulować i jeździć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid482 Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 to jest najprawdopodobniej wina wodzika,bo chyba w simsonach juz sie takowy znajduje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi