karol0545 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 cześc mam problem a mianowicie w moi m speedfighterze chciałem odkręcic pokrywe booczna wcelu zobaczenia stanu paska wariatora i innych.....Odkręciłem wszystki śruby widoczne z zewnatrz na klucz 8 ale klap sie rusza ale cos tryma ja na dole tak jakby śruba ale niewidac zadnej śruby.Czy ktos z was odkręcał u siebie to Co to jest ??? Czym ją zdjąc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 a kopajke odkreciles a poza tym na srodku poszukaj napewno jeszcze jakas jest a jesli nie to szarpnij mocniej napewno pusci ( u mnie tak byla ze pokrywa sie nagrzewala i szelka sie skleila z blokiem ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 proponuję popukać delikatnie gumowym młotkiem i powinno puścić, kopajki nie trzeba ściągać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Wiem ze kopajki nietrzeba ściągac ale nadal cos trzyma. Szarpałem ale boje sie ze coś wyrwe .Wszystko dokładnie oblukałem ja dokładnie wiem gdzie to trzyma i tam niewidac ządnym śrub ani nic podobnego.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi