a.kowalski74 Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Ja raz jadąc po wsi widziałem wijącego się na poboczu zaskrońca. Tzn to chyba był zaskroniec - taka szara gadzina. Cholera długi był. Wolno jechałem, ale nie powiem - wystraszyłem się trochę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ja raz jadąc po wsi widziałem wijącego się na poboczu zaskrońca. Tzn to chyba był zaskroniec - taka szara gadzina. Cholera długi był. Wolno jechałem, ale nie powiem - wystraszyłem się trochę :buttrock: To pewnie był kalifornijski grzechotnik :) Sorry ale musiałem to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ostatnio widziałem ... muflona. Przeskoczył mi tuż przed moto dobrze, że jechałem 70. Tylko bylo widać jego piękne rogi. Tzn. było widać więcej ale rogi zapamiętałem. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 :buttrock: ja widziałem ostanio fajne zwierzątko na moto jako plecaczka. Miało krótka spodniczke rózowego koloru, bez srtingów (na motorze troche wieje wiec łatwo wpadło to w oko), długie blond właski, brak kasku i tipsy. Co prawda jechali wolno ale zapach conamnjiej litra perfum unosił sie 300 metrów dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihsahn Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 A ja widuję czasami łosia - w szczegóły wdawać się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 :P ja widziałem ostanio fajne zwierzątko na moto jako plecaczka. Miało krótka spodniczke rózowego koloru, bez srtingów (na motorze troche wieje wiec łatwo wpadło to w oko), długie blond właski, brak kasku i tipsy. Co prawda jechali wolno ale zapach conamnjiej litra perfum unosił sie 300 metrów dalej no tak ... czego mozna sie bylo spodziewac po kolegach MOTOCYKLISTACH... Przeciez predzej czypozniej kazdy temat zejdzie na ... NASZE PIEKNE PANIE:-) pozdro g3 ps: oczywiscie nie mam nic przeciwko, a nawet jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwaPe Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Ja raz spotkałem jeża i to nie jednego, bo 2 przy bardzo ruchliwej drodze :icon_mrgreen: Hehe z jeżami to trzeba uważać, można niezłą gumę złapać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 no tak ... czego mozna sie bylo spodziewac po kolegach MOTOCYKLISTACH... Przeciez predzej czypozniej kazdy temat zejdzie na ... NASZE PIEKNE PANIE:-) pozdro g3 ps: oczywiscie nie mam nic przeciwko, a nawet jestem ZA sorki za :icon_mrgreen: ale one (oprócz motorów) nadaja sens naszemu życiu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi