Esio-zioM Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) mam okazje kupić u siebie w mieście jeden z tech trzech motorków i nie wiem który mam wybrać (wszystkie maja 50ccm). Ile one mają v-max, moment obrotowy itp. Pomóżcie. Z góry dzienki :biggrin: Edytowane 21 Września 2006 przez Esio-zioM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 weż szukaj znajdz co Ci potrzeba a nie miliony tematow tej samej tresci:/ Ale z tego co wiem HONDA jest najleprza z tych co wymieniłes. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Trzeba napisać tak jak zawsze takich tematach, po prostu HM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Hm najlepsza a tak pozatym pomyliles dzialy przeciez to sa 50 a ty jestes w enduro/cross ;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi