michalloKS Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 witam! właśnie dzisaj zauważyłem że w moim rg 80 tłumienie tylnego amora jest znikome,i okazało się że amortyzator cieknie i w związku z tym już nie działa jak potrzeba.w związku z tym mam pytanie.czy taki amortyzator da sie jakoś zregenerować? i ile by to tak na oko kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 zalezy jaka jest przyczyna - moze wystarczy uszczelaniecze eymienic, a moze sa krzywe lagi - a to juz gorzejm ale moze byc jeszcze straszniej jak na lagach beda wrzely badz uszkodzenia mechaniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ale mi chodzi o tylny amortyzator,nie przedni... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 ale mi chodzi o tylny amortyzator,nie przedni... :biggrin: ooops... to chyba - tak mi sie wydaje uproszcza sprawe do uszczelniacza... ale moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi