siwy554 Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam !!!Czy można prosić o serwisówkę do Intrudera VL 1500 z 2001 roku.Jak co to z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) Witam.Ciezko w jednej paczne znalezc takowa ale ja np drukowalem sobie stronka po stronce z tego linka http://www.lc1500.com/Manual/manual-index.htm Mozesz tez robic save strona po stronie. p.s.Nie przejmuj sie ze to do modeli starszych bo jedyna roznica to przednie hample inny modul zaplonowy i pare pierdul.Reszta identyczna. Edytowane 26 Września 2006 przez Fabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Jak chcesz szybiej to proponuje tak:Jezeli masz jakiegos managera sciagania typu FlashGet to skozystaj z linkaTo jest link do rozdzialu pierwszegohttp://www.lc1500.com/Manual/images/Chapter%201/Jezeli sciagniesz wszystko z tego linka zmien sobie jego nazwe nahttp://www.lc1500.com/Manual/images/Chapter%202/automatycznie bedzie to rozdzial drugi i tak do ostatniegoPozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) O! Widzisz już łatwiej Ci będzie dzięki znajomości "sztuczek" internetowych przez Mosue :-)To i ja sobie ściągnę dla potomnych a co niech leży na cd bo wersja papierowa jakas taka zalana browcem i umazana smarem ;-) Edytowane 26 Września 2006 przez Fabio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ja juz mam calosc jakby co...jutro bedzie w PDF ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy554 Opublikowano 2 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Ja juz mam calosc jakby co...jutro bedzie w PDF ;-)Witam !! Jak daleko w formacie PDF ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 Jak uporam sie z robota w warsztacie bo ostatnio pracuje po 15h i nie mam casu dla siebie na nic wiec cierpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekg Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 mam takie pytanie, czy masz może serwisówke do VLa w PDF ?Czy jesteś chętny podzielić się nią ? Pozdrawiam,Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Tak mam ale link juz wygasl. Przypominj mi sie na gg jutro to postgaram sie zapodac do uploadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Tak mam ale link juz wygasl. Przypominj mi sie na gg jutro to postgaram sie zapodac do uploadu. Ja zassałem przez emula hehe i żeby było śmieszniej miała dopisek w nazwie pliku Mosue hehehe.Udostepniałeś ją tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi