lelo Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 wiatm kupiłem niedawno junaka ma on zrobiobą instalacje na 12v ale jest ona rokręcona alternator osobno cewka osobno i problem jest w tym , bo nie mam pojęci jak to wszystko złożyć do kupy bo jestem zupełnum laikiem w tym temacie prosze o pomoc jakies opisy rysunki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błażej Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Jak jesteś laikiem, to niestety bedzie ci ciężko to poskłądać. Z tego co piszesz, to zapłon masz przerobiony na bateryjny. Musisz wiedzieć jeszcze jaki masz alternator, czy z regulatorem wbudowanym w alternator, czy zewnetrzny. Poszukaj sobie w necie schematów do malucha i dużego fiata. Tam zobaczysz jak idzie instalacja do zapłonu, świateł, alternatora. Jak i którędy puszczać poszczególne przewody w twoim moto, to pisania na kilka stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi