Majic Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam.Moj problem jest nastepujacy. Wtyczki do modulu cdi "trzymajace" wszystkie kabelki rozkruszyly sie. Chce je teraz popadlaczac, ale nie wiem ktory ma isc w jaki pin :notworthy:Niestety nie mam zadnej ksiazki do tego modelu. Czy ktos moze orientuje sie ktory kolor ma isc w ktory pin ?numery pinow w cdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 pamietaj podlanczajac przewody ze musza byc one szczelne nie moze woda sie dostac do stykow bo pojdzie ci z dymem modul a schemat instalacji moze gdzies bedzie przy manualu poszukaj w sieci moze cos sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majic Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Szukam od ok 4 tygodni :| Wszystkie modele obok ( cm 185, cm 250, cm 400, cb 200 ) albo nie maja w ogole modulu albo maja inny. Jedyne wyjscie to moze szukac innego uzytkownika tego archaicznego modelu. Co do kolorow tych kabli to sa takie:zielono bialy -> z silnika do modulu ( contact breaker ? )niebiesko zolty -> z silnika do modulu ( ten jest w silniku przy zielono bialym )zielony -> masabialy -> z silnika do modulu ( nie wiem co to za kabel )czarno zolty -> on idzie z modulu do cewkiniebieski -> z silnika do modulu ( nie wiem co to za kabel )czarno bialy -> z modulu do stacyjki ( cos ala kill switch ) pswybaczcie opis, ale to moj pierwszy motor i dostalem go czesciowo sprawnego :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi