jakuba1 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Za dwa tygodnie będę sprzedawał k1200r z 2005r z pełnym wyposażeniem przebieg 7-8 tyś i na 100 % będzie sprawna tech i bez żadnych tajemnic cena koło 36000. Jeżeli na serio myślisz o takim sprzęcie to lepiej najpierw pojeździć i dokładnie wszystko sprawdzić a nie kupować puzzle i się na nich uczyć. To może zbyt dużo kosztować. To już niestety poza moim zasięgiem finansowo :biggrin: szczerze bede mógł wyłożyć ze 25 tysi dlatego myślałem o czymś lekko przerysowanym i w takim razie chyba jednak zostane przy pierwszym pomyśle czyli stara porządna XJRa , no cóz może za rok czy dwa ale gdyby coś Ci sie o uszy obiło to będę wdzięczny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 a honda x11?? Tez calkiem fajny naked i pary ma az za duzo :biggrin: (zartowalem :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał ponikowski Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Co do pary to fakt ale stylistycznie przypomina szafę no i prowadzenie strasznie koślawe to może już lepiej te Yamahe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Już to na forum wałkowałem ,jeden gościu jeśli dobrze pamiętam ma ksywkę KULKA sugerował Suze GSX INNAZUMA ponoć odjazd ma niewiarygodny , faktycznie moment obrotowy tak poprowadzony- awaria ale powiem szczerze , że stylistycznie najbardziej poboba mi się Yamaha (zaraz po Bmie) ma jakiś urok nie wiem ale dla mnie nr. 2 wsród golasów a jeśli chodzi o osiągi to już prawie niewyczuwalne przy takiej mocy i umiejętnościach aż za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi