Alf007 Opublikowano 1 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2006 Witam! Mam SV wiec troche moge powiedziec o nim:) po pierwsze absolutnie nie nadaje sie na pierwsze moto...silnik jest bardzo nerwowy od dolu na sliskiej nawierzchni bez problemu na 3 traci przyczepnosc:) zdławianie nie ma sensu ,nie polecam rowniez 125 troche bezsensu lepiej kupic GS500 naprawde chociazby z racji gabarytów identycznych jak inne motocykle ,125 jest duzo lzejsza inaczej sie nia jezdzi, a jezeli chodzi o SV te tylko 71 KM pozwala jezdzic na kole na 3 biegu!!!!!! nie wspomne o sprincie do 100 km/h = 3,5 s ,naprawde przed sv jezdziłem na paru motocyklach miedzy innymi na Vmax-ie i przesiadka na sv nie spowodowała tego ze brakuje mi mocy ,mozna chyba sobie wyobrazic zapas mocy a w szczególnosci momentu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi