szczyrk Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Zobaczcie http://www.zlotymotocyklowe.pl/www/str/wrzesien.phpPodobno szykuje sie fajna impreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrocławianka Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Juz dawno chcialam zobaczyc ten zamek... W sumie.. egzamin w sobote ( !?! ) mam na 12- potem mozna pic Niech mnie ktos zabierze z wrocka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Juz dawno chcialam zobaczyc ten zamek... W sumie.. egzamin w sobote ( !?! ) mam na 12- potem mozna pic Niech mnie ktos zabierze z wrocka...Za nim wybierzesz się na zamek to jutro o 17 w kościele na Bałkańskiej (osobowice)mamy małe pożegnanie kolegi motorniaka.Zmienia stan kawalerski.Jak masz czas to przyleć maszynką , będzie paru kumpli.Zrobimy mu niespodziankę. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi