bartic Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 może i brzydkie, ale mieć takiego power cruisera między nogami... hehehehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Ej, Panowie, a prawdziwe powercruisery są aż tak powalające na kolana swoją urodą, pusząc się blachą czy napompowanym plastikiem? To nowe suzuki wygląda jakby popcorn, albo moto po eksplozji granatu pod siedzeniem he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Najlepiej spróbować czego się nie zna a potem oceniać ,a jak myślicie o pomyśle żeby przerobić np. wild stara lub coś podobnego co Kochamy i dodać im z 40% mocy.Wygląda po staremu a jak usiądziesz to masz skurcze w kroczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Najlepiej spróbować czego się nie zna a potem oceniać ,a jak myślicie o pomyśle żeby przerobić np. wild stara lub coś podobnego co Kochamy i dodać im z 40% mocy.Wygląda po staremu a jak usiądziesz to masz skurcze w kroczu.Widziałem przerobionego Wilda w Bielsku. Jest tam jakaś firma tunigująca japońskie v2, nawet ostatnio widziałem XVS od nich na sprzedaż za 110 tys.! Wild był ciekawie zrobiony, choć wg mnie szerokość tylnej opony nadawała się do lansu. Ale mając XV 1700 nie wiem, czy będziesz szukał więcej mocy. Przeróbka - jak najbardziej, ale musi być gustowna. Ja się w poważne wzmacnianie chyba nie będę bawił, no może K&N i Cobry w przyszłości. K&N staje się powoli koniecznością, bo silnik zasysa powietrze niczym odkurzacz, filter seryjny kosztuje jakieś 176 zł, a 6 tys.km szybko mija. K&N-a wyczyszczę i spokój. Ciekawego Wilda - choppera można zobaczyć w Highway Hawk albo w galerii na www.yamaha.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Widziałem przerobionego Wilda w Bielsku. Jest tam jakaś firma tunigująca japońskie v2, nawet ostatnio widziałem XVS od nich na sprzedaż za 110 tys.! Wild był ciekawie zrobiony, choć wg mnie szerokość tylnej opony nadawała się do lansu. Ale mając XV 1700 nie wiem, czy będziesz szukał więcej mocy. Przeróbka - jak najbardziej, ale musi być gustowna. Ja się w poważne wzmacnianie chyba nie będę bawił, no może K&N i Cobry w przyszłości. K&N staje się powoli koniecznością, bo silnik zasysa powietrze niczym odkurzacz, filter seryjny kosztuje jakieś 176 zł, a 6 tys.km szybko mija. K&N-a wyczyszczę i spokój. Ciekawego Wilda - choppera można zobaczyć w Highway Hawk albo w galerii na www.yamaha.comPrzeglądałem strony Yamahy w stanach i dużo się nie pomyliłem można przerobić wild stara do 110 koni i wygląda tak samo koszt to około 8 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Przeglądałem strony Yamahy w stanach i dużo się nie pomyliłem można przerobić wild stara do 110 koni i wygląda tak samo koszt to około 8 tys złPewnie efekt jest zajefajny, ale niestety, no $ u mienja, a w przyszłości i tak bedzie zmiana, więc nie będę komuś prezentu robił. Ale ale, gdzie twój sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 [Pewnie efekt jest zajefajny, ale niestety, no $ u mienja, a w przyszłości i tak bedzie zmiana, więc nie będę komuś prezentu robił. Ale ale, gdzie twój sprzęt?Pewnie w jakimś kotenerze w Gdyni a oni mają czas ,tak że pewnie nie spotkamy się w tym roku ,chociaż? Pogoda. Ja może na wiosnę coś pokombinuję z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi