Gość Anonymous Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 wiec w sobote albo niedziele rano wyruszamy z moim nowym kolega Panem Andrzejem (drag star 650) i rowniez nowym kolega Markiem (honda NTV 650) na traske Piwniczna-Stara Lubownia-Poprad-Tatranska Lomnica-Zakopane-Nowy Targ-Kroscienko-Piwniczna. aparat zabiore i niejeden film wypstrykam, mam nadzieje , ze nie bedzie lalo. relacje zdam po wycieczce :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 13 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2003 fajnie będzie chociaż poczytać. Zapodaj relację i kilka zdjęć do albumuJa na weekend mam nast. plany14 - egzamin z zabezpieczeń antywłamaniowych (właśnie robię ściągi) :P 15 - poprawianie kolosa ze szucznej inteligencji na którym to nie byłem. Tu nietety się ściągnąć nie da :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2003 no i traska sie odbyla, ale nie taka jaka planowalismy. z powodu niepewnej pogody byla krotsza. piwniczna-kroscienko-szczawnica-kroscienko-czorsztyn-cerveny klastor-stara lubovnia-piwniczna, takie koleczko 130 km, na trasie sie rozpogodzilo, ale kolo czorsztyna znow sie zapowiadalo na deszcz wiec szybki powrot. traska super. widoki ladne, zdjec malo zrobilem z powodu pochmurnego nieba, ale ogolnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 każda wyprawa jest super jak się tylko kocha jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi