stopowicz Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mam piaggio sfera 50 z 93rnagle rozladowal mi sie akumlator bardzo mnie to zdziwilo wiec go zaladowalem i motor palil z rozrusznika przez 2h puzniej akumlator juz wogole nie dawal pradu i nawet sie go zaladowac nie daco moze byc tego przyczyna?ja podejrzewam ze padl regulator napiecadodam ze niedzialaja rowniez migacze i klaskon.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Skoro nie dziala akumulator to nie beda dzialac i migacze i klakson bo prad do nich jest pobierany wlasnie z akumulatora. Sprawdz czy masz elektrolit w aku lub wode destylowana. Jesli tak i jesli sie nie da ladowac SPRAWNYM prostownikiem to masz padniety akumulator. Wymien i powinno dzialac. Sprawa jest inna jak ten aku jest nowy. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi