Słabek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2003 Slabek Ty to juz chyba wszystkie rozumy zjadles i uwazasz ze Ty i twoi koledzy jestescie super jezdzcami. Kazdy robi na motorze to co umie i co lubi, a ze ty potrafisz jezdzic lepiej niz mistrz swiata to nie znaczy ze mozesz krytykowac innych, ktorzy jezdza sobie jak sami chca a nie tak jak ty bys chcial zeby jezdzili. Wez pomysl czasemjak masz tak pi***yć to lepiej nic nie pisz, bo ja wcale nie uważam, że jeżdzę lepiej niż mistrz świata. ku*wa, człowieku, opanuj sie i jeszcze raz przeanalizuj to co napisałeś z tym co ja wyprodukowałem. Nie pisałem tam nic o swoich umiejetnościach, bo ciężko jest mi je ocenić z mojego punktu widzenia. Ja poprostu wyraziłem swoją opinię na temat ich filmiku. Nie wydaje mi się żeby na motorowerze nie dało sie skakać. Przeciwnie, są nawet klasy dla motorowerów na rajdach enduro. Tak więc następnym razem jak coś p***sz to przemyśl to na początku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 24 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Male tez potrafia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 24 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2003 Jezeli o takie rzeczy chodzi to i mtx daje rade...http://honda.ath.cx/filmy/19maja2003/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi