Madzik Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Kurcze Kuba co Ty tu za historie opowiadasz........... :) Cale szczescie ze Ci sie nic nie stalo,kurcze impreza juz niedlugo,musicie byc..... :biggrin: a tak powaznie to temu gnojowi nie popuszczaj......coza kretyn ....2,8 promila????!!!!! to przeciez dawka smiertelna jest 3 tylko ze nie dotyczy Polakow i Rosjan.....Trzymaj sie cieplo buziakiii Edytowane 12 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Ale miałeś szczęście historia jak z jakiś książek nie wiem jak to opisać i debil jeszcze chcia płacić takiego zaje*ac to mało Cieszę się że z tobą wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkronin Opublikowano 12 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 A gdzie jest Brudno? Bo Bródno to wiem.... no tak zdaza sie nawet najlepszym... ;-)Ryzy Kon>> sam czesto to czynie, lecz zdaza sie mi nawet strzelac moralizatorskie mowy - lecz niestety nie dzialaja... :) 70% kierowcow niestety nie umie jezdzic... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Madzik, ale masz śliczny avatar. Zmieniasz się z miesiąca na miesiąc :flesje: te nogii.... będę unikał takich głąbów w samochodach żebym mógł jeszcze ciebie pooglądać :smile: hehe :D Qbas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Madzik,ale masz śliczny avatar. Zmieniasz się z miesiąca na miesiąc :D te nogii.... będę unikał takich głąbów w samochodach żebym mógł jeszcze ciebie pooglądać :D hehe :buttrock: Qbas Kubus nie widziales mnie jeszcze tak ubranej...... :flesje: ale spokojnie jeszce wszystko przed nami,ale puki co mozesz poogladac avatar nawet wlosy przefarbowalam.......widzisz...... i unikaj tych glabow stanowczo bo jeszcze niejedna impreza nas czeka :P dobra impreza...... :( heee aaa i dziekuje za zdjecia,mozemy kiedys zrobic tak ze Ty bedziesz jechal na laczku a ja bede wzywala pomocy......hehehe Edytowane 16 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi