Chri$ Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=126186778 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ktoś na tym jeździ(ł)?? Jak się sprawuje na mokrym w zakrętach i podczas hamowania?? Pytam z ciekawości bo to nowa marka bodajże tajwańskich gum, czytałem już dobre słowa o shinko więc może i ta będzie ok :icon_question: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Shinko... ...opony sportowo-kaskaderskie. Do spokojnej jazdy styknie i nic ponad to. Odradzam, słabo klei sie do asfaltu. Jak już to Maxxis i tyle jeśli chodzi o eksperymenty, nie słyszałem o tych oponach złego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 któryś z forumowiczów wklejał fotki jak schodzi na kolano na oponach shinko więc nie wiem... Temat jest o oponach Duro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja mam opony kenda i sa dosyc dobre. cena tez jest sobra. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkiedos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam Chcałbym sie dowiedziec waszej opinii o oponach firmu Duro , a dokładnie Duro DM 1112Mam crosa i che kupic nową oponeOpona musi byc w miare dobra i tania. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 te opony takie sobie ;/ a jakiego masz crossa ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkiedos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Apollo 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dobra to do takiego "crossa" takie opony będą ok Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkiedos Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi