motorzeszow Opublikowano 5 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 dzieki za komentarze, co do poprzednich pytań, mam instalacje 6 V, a co do tłumnika to powoli sie zabieram z aniego, narazie rozbebuszylem oststnia przegrodę tą z takimi dziurkami dookola, ale nic nie dało, ta najwazniejsza zktorej wychodzą dwie cienke rurki jeszcze zostala ale juz niedlugo zniknie, narazie moto nawet nie chodzi glosnij niz powinno. A koledze Zundapp-KS80-Sport mialem powiedziec, mam gaznik 21.20.105 czy jakos tak, dysz jeszcze nei sprawdzalem bo nie rozbieralem gaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 motorzeszow silnik w jaki wyposażony jest twój KS ma moc 6.3kW czyli około 8.6 KM. Sprawdź dysze (główna 85, powietrzna 35, rozpylacz 6603. Rozwal tą ostatnią przegrodę z tymi rurkami, to powinno pomóc. U mnie jak kupiłem mojego KS była już rozbebeszona ta przegroda to 110km/h osiąga bez problemu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Spoko te zundappy , stare ale jare . Nie zle osiagi , no i przede wszystkim gratuluje moto. Edytowane 5 Października 2006 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi