Kilvov Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Czytalem od poczatku ale ja sie nie pytam czy wtedy na pych palila tylko czy teraz pali na pych?? POZDRO ah, sory :biggrin: teraz nie wiem, bo od czasu jak ją tamtego dnia wstawiłem do garażu już nie próbowałem odpalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Za dużo oleju to też niezdrowo.Nicasyl dociera się 15 minut.Jeżeli pluje to znaczy, że jednak oleju za dużo, zmniejsz jego ilość ustaw gaźnik tak jak ma być po docieraniu.Wyreguluj gaźnik i wyczyść filtr powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer152 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Za dużo oleju to też niezdrowo. Nicasyl dociera się 15 minut. Ty wiesz co ty piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 ty wiesz ile lat temu byl napisany post na ktory odpowiadasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi